ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Αποκαλυπτικός ο Κεφαλογιάννης για την συνάντηση του με τους Μητρετώδη-Κούκλατζη - Τι του είπαν οι δύο Έλληνες αξιωματικοί (VIDEO)

Διαδώστε τοΓια «υψηλό φρόνημα» των δύο Ελλήνων στρατιωτικών έκανε λόγο ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος τους επισκέφθηκε στις φυλακές της Αδριανούπολης όπου και κρατούνται.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε βάρος τους.

Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ είναι επί της ουσίας ο πρώτος ευρωπαίος αξιωματούχος που επισκέφθηκε τους στρατιωτικούς μετά την σύλληψή τους την την 1η Μαρτίου.Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» και στον Νίκο Ευαγγελάτο στο κανάλι «Ε», ανέφερε πως συνολικά η επίσκεψή του στις φυλακές κράτησε πάνω από 2,5 ώρες.

Γύρω στα τρία τέταρτα κράτησε η συνομιλία του με τον δοικητή των φυλακών για τις συνθήκες κράτησης και 1,5 ώρα η συνάντηση με τους στρατιωτικούς.

Η επαφή ήταν απευθείας και χωρίς διαχωριστικό τζάμι.
Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!