ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ακσενέρ: «Θα πάω στην Ελλάδα και…» – Δηλητήριο στάζουν οι υποψήφιοι των εκλογών στην Τουρκία

Διαδώστε το

Φαρμάκι στάζουν για την Ελλάδα ένας ένας οι υποψήφιοι των εκλογών στην Τουρκία.

Μετά τον επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος Ντεβλέτ Μπαχτσελί, τη σκυτάλη πήρε η «λύκαινα» της Τουρκίας, Μεράλ Ακσελί μπαίνοντας κι αυτή στο παιχνιδάκι της διεκδίκησης 18 ελληνικών νησιών τα οποία οι Τούρκοι λένε ότι είναι δικά τους.

Ετσι λοιπόν χθες η Μεράλ Ακσενέρ, υποσχέθηκε στους ψηφοφόρους της πως η πρώτη της επίσκεψη εάν εκλεγεί στην προεδρία, θα είναι σε ένα από τα 18 ελληνικά νησιά του Αιγαίου που ισχυρίζεται ότι είναι τουρκικά.
Στη συνέχεια όπως δήλωσε σε προεκλογική συγκέντρωσή της στη Γιάλοβα, θα πάει στην Κύπρο.

“Άφησες να πάρουν τα 18 νησιά. Είναι υπό κατοχή. Από εδώ στη Γιάλογα το λέω για πρώτη φορά, να με αξιώσει ο Αλλάχ και να το επιτρέψει ο λαός μου δείχνοντας την ευγένειά του να εκλεγώ και η πρώτη επίσημη επίσκεψή μου να είναι σε ένα από τα 18 νησιά. Μετά θα πάω στην Κύπρο”, είπε η Μεράλ Ακσενέρ. Για την Κύπρο είπε ότι “δεν είναι μόνο η μικρή μας πατρίδα, είναι ταυτόχρονα και η καρδιά μας”.
pentapostagma.gr/


Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!