ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Τους “θερίζουν”! Κούρδοι σκοτώνουν εξ’ επαφής Τούρκους στρατιώτες – Καρέ-καρέ το νέο τουρκικό λουτρό αίματος – Βίντεο

Διαδώστε το

Τους “θερίζουν”! Κούρδοι σκοτώνουν εξ’ επαφής Τούρκους στρατιώτες – Καρέ-καρέ το νέο τουρκικό λουτρό αίματος – Βίντεο

Δεν έχει τέλος το τουρκικό λουτρό αίματος. Κούρδοι και Κούρδισσες δίνουν το νυν υπέρ πάντων των αγών για να τσακίσουν το ηθικό των Τούρκων. Κάτι μάλιστα που το καταφέρνουν και μάλιστα στο μέγιστο βαθμό.

Προεκλογικό δωράκι στον Ερντογάν θα λέγαμε, έτσι, για να μην νομίζει πως είναι ανίκητος, κάτι που το ξέρει βέβαια. Το ένα φέρετρο διαδέχεται το άλλο. Δεν έχει τέλος το αίμα.

Τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί στο twitter από Κούρδους. Προσοχή, να σας προειδοποιήουμε πως περιλαμβάνουν σκληρές εικόνες.

Τούρκοι στρατιώτες πέφτουν νεκροί σαν τις μύγες από τα πυρά των Κούρδων.

Η εικόνα που μεταδίδεται από τα δύο βίντεο είναι ότι ο τουρκικός στρατός δεν ελέγχει την περιοχή πέρι του Αφρίν.Το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) κατηγορεί το τουρκικό κράτος και τα τουρκικά ΜΜΕ ότι κρύβουν αυτές τις απώλειες.

Να σημειώσουμε από την πλευρά μας ότι οι Κούρδοι όταν αναφέρονται σε Τούρκους στρατιώτες συμπεριλαμβάνουν εκτός από τους τακτικούς και παραστρατιωτικούς ή μισθοφόρους που χρησιμοποιεί ο τουρκικός στρατός.

Αυτές οι εικόνες δεν θα δοθούν στη τουρκική δημοσιότητα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Με λίγα λόγια, οι Κούρδοι ανεμίζουν τα κουφάρια των Τούρκων. 

Δείτε βίντεο και εικόνες:

pentapostagma.gr/


Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!