ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Αυτό είναι το νέο κόμμα που θα ιδρύσει ο Στρατηγός Συναδινός

Διαδώστε το

Αυτό είναι το νέο κόμμα που θα ιδρύσει ο Στρατηγός Συναδινός

Το νέο πολιτικό φορέα με το όνομα ««Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση» ανακοίνωσε από το προσωπικό του ιστολόγιο ο ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός που αποχώρησε τον Απρίλιο από την Χρυσή Αυγή.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: «την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, στη Θεσσαλονίκη, δημιουργείται ένας νέος πολιτικός φορέας που θα αποτελέσει τον οδηγό στην ένωση όλων των πατριωτικών δυνάμεων της Ελλάδας.
Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, όλες οι υγιείς πατριωτικές δυνάμεις καλούνται να εκπληρώσουν το χρέος τους έναντι της ιστορίας και ενωμένοι να αποτρέψουμε την καταστροφή της Ελλάδας.
Ως εκφραστής όλων αυτών που έχουν σκοπό και θέληση να αγωνιστούν ώστε να μην χαθεί το Έθνος μας, σπάζοντας τα κομματικά δεσμά που κρατούν την πατριωτικά σκεπτόμενη πλειοψηφία παραδοσιακά ενοχική και σιωπηλή και την πατρίδα μας σε τέλμα, σας καλώ να συστρατευτείτε σε αυτόν τον υπέροχο αγώνα.»

Ενδιαφέρον έχει ότι η εκδήλωση για την ιδρυτική διακήρυξη θα γίνει στην Μακεδονία και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη, προφανώς λόγω των τελευταίων εξελίξεων με το όνομα της Μακεδονίας και την πρόθεση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να το παραχωρήσουν στο κρατίδιο των Σκοπίων.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση δεν αναφέρονται, ούτε για ομιλητές ή συμμετέχοντες καθώς ο ιστότοπος του φορέα patrie.gr δεν εμφανίζεται.
Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!