ΙΣΤΟΡΙΑ

GRID_STYLE

Post/Page

Weather Location

Classic Header

{fbt_classic_header}

O Kιμ ξαναχτυπά: Δεν θα πιστεύετε για ποιο λόγο εκτέλεσε υψηλόβαθμο αξιωματικό

O Kιμ ξαναχτυπά: Δεν θα πιστεύετε για ποιο λόγο εκτέλεσε υψηλόβαθμο αξιωματικό Μερικές συνήθειες δεν αλλάζουν για τον Κιμ Γιονγκ Ουν! Μπορεί να άλλα…

O Kιμ ξαναχτυπά: Δεν θα πιστεύετε για ποιο λόγο εκτέλεσε υψηλόβαθμο αξιωματικό

Μερικές συνήθειες δεν αλλάζουν για τον Κιμ Γιονγκ Ουν! Μπορεί να άλλαξε πλεύση όσον αφορά τις πυρηνικές του φιλοδοξίες και την αδιαλλαξία του για τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό,ωστόσο παραμένει ένας δεσποτικός ηγέτης όπως αποδεικνύουν περίτρανα οι τελευταίες ειδήσεις που διέρρευσαν από το απομονωμένο κράτος της Βόρειας Κορέας.

Ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός του βορειοκορεατικού στρατού, ο Αντιστράτηγος Χιον Τζου-Σονγκ δέχτηκε στο κορμί του 90 σφαίρες από το εκτελεστικό απόσπασμα.Ποιο ήταν το έγκλημα που έκανε τον Κιμ Γιονγκ Ουν να διατάξει άμεσα την εκτέλεσή του; Είχε δώσει εντολή να μοιραστεί λίγο παραπάνω φαγητό στους στρατιώτες του που λιμοκτονούσαν, αλλά και περισσότερα καύσιμα από αυτά που τους αναλογούσαν.

Αυτό το μεγάλο «έγκλημα κατά του κόμματος και του λαού» (όπως ανέφερε το κατηγορητήριο) επισύρει θανατική ποινή στο κράτος του Κιμ Γιονγκ Ουν, και η επιβολή του νόμου δεν «σηκώνει» εξαιρέσεις.

Τα επιπλέον τρόφιμα και καύσιμα είχαν διαμοιραστεί στους στρατιώτες που υπηρετούν στον Σταθμό Εκτόξευσης Δορυφόρων του Σοχαέ. Πιο συγκεκριμένα, επρόκειτο για 1 τόνο καύσιμα, 580 κιλά ρύζι και 750 κιλά καλαμπόκι.

Ο αντιστράτηγος είχε δικαιολογήσει την απόφασή του λέγοντας ότι η προσέγγιση της Βόρειας Κορέας και των ΗΠΑ σημαίνει «πως δεν χρειάζεται πια να υποφέρουμε και να πεινάμε για να φτιάχνουμε πυρηνικά όπλα», δήλωση που ερμηνεύτηκε κατόπιν από την ηγεσία του στρατού ως προδοτική.
crashonline.gr/