ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Απίστευτο με Νόμο του 1917 δεν αφήνουν Υπαξιωματικούς (Μονίμους - ΕΜΘ - ΕΠ ΟΠ) να χρησιμοποιούν την ΛΑΕΔ

Διαδώστε το

Απίστευτο με Νόμο του 1917 δεν αφήνουν Υπαξιωματικούς (Μονίμους - ΕΜΘ - ΕΠ ΟΠ) να χρησιμοποιούν την ΛΑΕΔ


Ενώ όλες οι στρατιωτικές λέσχες των ΕΔ έχουν συσταθεί για να προσφέρουν υπηρεσίες στο προσωπικό στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, με Νόμο του 1917 δεν επιτρέπουν στα Στελέχη Υπαξιωματικούς οποιαδήποτε προέλευσης να την χρησιμοποιήσουν, όταν κατά καιρούς μάλιστα, την ΛΑΕΔ, έχουν χρησιμοποιήσει και πολίτες για διάφορες εκδηλώσεις.



Ξεχνάνε βέβαια όσοι κρατούν τον Νόμο του 1917 σε ισχύ, ότι σήμερα έχουμε 2018 οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αλλάξει ριζικά, οι υπαξιωματικοί οποιαδήποτε προέλευσης, είναι πλέον επιστήμονες και είναι αδιανόητο, να υπάρχει αυτός ο απαράδεκτος διαχωρισμός και περιορισμός.

Σημαντικό επίσης είναι και το γεγονός, ότι μετά από τόσα μνημόνια περικοπών μισθών, ένας αρκετά χαμηλόμισθος Υπαξιωματικός, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ΛΑΕΔ, είτε για οικονομικότερη σίτιση του, είτε για κάποια οικογενειακή του εκδήλωση (Γάμος - Βάπτιση κλπ) από την οποία θα εξοικονομούσε αρκετά χρήματα, από τον οικογενειακό του προυπολογισμό .

Ας το κοιτάξουν λοιπόν το θέμα εκεί στο ΥΕΘΑ ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε 2018 και έτος μέριμνας προσωπικού...

ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ: poes.gr



Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!