ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ: Καθοριστικές οι ενέργειες του Αρχηγού ΓΕΣ και του Διοικητή με το Προσωπικό του ΚΑΑΥ

Διαδώστε το

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ: Καθοριστικές οι ενέργειες του Αρχηγού ΓΕΣ και του Διοικητή με το Προσωπικό του ΚΑΑΥ 

Ο Στρατηγός Κωσταρακος με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα δίνει τα συγχαρητήρια του στον ειλικρινή Δήμαρχο Ραφήνας για τις δηλώσεις του σχετικά με τα γεγονότα στα ΚΑΑΥ του Στρατού Ξηράς, ο οποίος μας ενημερώνει ότι λόγο τον σωστών ενεργειών του Αρχηγού ΓΕΣ, του Διοικητή και του Προσωπικού διασώθηκε αρκετός κόσμος από πύρινη λαίλαπα.

Δείτε τι ακριβώς έγραψε ο Στρατηγός Κωσταράκος:

Συγχαρητήρια στο Κυριο Δήμαρχο Ραφηνας-Πικερμίου που με ειλικρίνεια και λεβεντιά απέδωσε στο Στρατό τα εύσημα που του αξίζουν για τον αγώνα που έδωσε το προσωπικο στον Άγιο Αντρέα.

Τα θύματα θα ηταν περισσότερα και η πορεία της φωτιάς θα ηταν διαφορετική αν οι άνδρες και οι γυναίκες του ΚΑΑΥ με τον ΑΓΕΣ και τον Δκτή Σχη Κορδάτο δεν είχαν ριξει τη μάντρα και δεν είχαν επέμβει αποτελεσματικά ανοίγοντας δίοδο για τον κοσμο.Μη ξεχνάμε ότι μια απο τις κύριες αποστολές του Στρατού είναι να προστατεύει, να διαφυλάσσει και σωζει αν απαιτείται, τις ζωές των συμπατριωτών μας είτε στη Ειρήνη είτε στον Πόλεμο. Αυτο εκαναν στον Αγ. Αντρέα οι στρατιώτες μας.ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ veteranos.gr/ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩΔιαδώστε το

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ