ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Προσοχή: Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα υπέρ των πυρόπληκτων

Διαδώστε το

Προσοχή: Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα υπέρ των πυρόπληκτων

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των πολιτών στις εκκλήσεις για στήριξη προς τους πυρόπληκτους. Ορισμένοι προσφέρουν σημαντική βοήθεια, δίνοντας είδη πρώτης ανάγκης ενώ άλλοι επιλέγουν να κάνουν μια χρηματική δωρεά.

Δυστυχώς, μέσα σ’ αυτή την κατάσταση υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το τι βιώνουν οι πυρόπληκτοι για ν’ αποσπάσουν χρήματα. Γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στους λογαριασμούς που καταθέτετε χρήματα για τους πυρόπληκτους.

Στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν ορισμένοι «πειραγμένοι» λογαριασμοί στους οποίους δήθεν συγκεντρώνονται χρήματα υπέρ των πυρόπληκτων της Αττικής. Όμως, στην πράξη λειτουργούν ως όχημα επιτήδειων που επιδιώκουν να αποσπάσουν χρήματα.

Σ’ όσους θέλουν να συνδράμουν οικονομικά τους πληγέντες της καταστροφικής πυρκαγιάς προτείνεται να ελέγχουν τα στοιχεία των δικαιούχων του λογαριασμού πριν προχωρήσουν σε κατάθεση.Ο κ. Τζανακόπουλος ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα δημιουργηθεί ειδικός λογαριασμός του υπουργείου Οικονομικών «στον οποίο θα συμμετέχει το δημόσιο και ιδιώτες, καθώς υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον έμπρακτης αλληλεγγύης τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό»

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός επίσης έχει ανοίξει λογαριασμό στον οποίο ιδιώτες ή εταιρείες που το επιθυμούν, μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά για την ανακούφιση των πληγέντων.

"Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παραμένει στις πληγείσες περιοχές επιχειρώντας με το ανθρώπινο δυναμικό του και τον διασωστικό εξοπλισμό στο πλευρό της ελληνικής πολιτείας και των τοπικών αρχών. Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας στο έργο μας"

Λογαριασμός Ερυθρού Σταρού:

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΕΡΓΑΣΙΑΣ A.E.
Αρ. Λογαριασμού: 0026.0240.31.0201181388
IBAN: GR6402602400000310201181388


Λογαριασμός Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου:

Τράπεζα Πειραιώς
• ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5186092291418
• ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418

Πηγή: ipop.gr - http://policenet.gr
Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!