ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ που έχουμε ως βασική επιδίωξη να σας ενημερώνουμε καθημερινά με έγκυρες ειδήσεις που αφορούν την Εθνική Άμυνα, την Ασφάλεια, την Ελληνική και Διεθνή Επικαιρότητα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ : «ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ»!!!

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ : «ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ»!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Χαστούκι από την Αίγυπτο μέσω…Κύπρου αυτή την φορά, δέχτηκε η Τουρκία, όπως ομολογούν σήμερα τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ.Συγκεκριμένα σε σύσκεψη που έγινε στην Λευκωσία για το θέμα των οικοπέδων με τα ενεργειακά κοιτάσματα και στην οποία μετείχαν και οι πρέσβεις της Αιγύπτιου και του Ισραήλ, όταν τέθηκε το θέμα των τουρκικών αντιδράσεων, τότε ο πρέσβης της Αιγύπτου, Mai Taha Muhammed, προφανώς εκνευρισμένος με τους Τούρκους, δήλωσε χαρακτηριστικά πως αν χρειαστεί η Αίγυπτος θα κινητοποιήσει τις ένοπλες δυνάμεις της αν οι Τούρκοι τολμήσουν να εμποδίσουν τις έρευνες για ενεργειακά κοιτάσματα.

Σημειωτέον πως οι δηλώσεις αυτές έγιναν παρουσία του Αμερικανού πρέσβη, Aammy Ravel, υπό την αιγίδα του οποίου έγινε η σύσκεψη και ο οποίος όχι μόνο δεν κατέκρινε τις δηλώσεις αυτές, αλλά τις επιδοκίμασε κιόλας.

www.nikosxeiladakis.gr
. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:
.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ