ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Επισμηναγός Δημήτριος Ρώτας: Η ήρεμη και αδαμάντινη δύναμη του χακί συνδικαλισμού

Διαδώστε το

Επισμηναγός Δημήτριος Ρώτας: Η ήρεμη και αδαμάντινη δύναμη του χακί συνδικαλισμού


Ο Επισμηναγός Δημήτρης Ρώτας είναι μια ήρεμη δύναμη, ένας ευγενικός άνθρωπος, με ήθος και ταπεινότητα, ο οποίος μακριά από εγωισμούς και επάρσεις, κατάφερε σε μικρό σχετικό διάστημα να ενώσει τους Στρατιωτικούς και να τους εντάξει σε μια μεγάλη ομοσπονδία εκπροσώπων Στρατιωτικών την ΠΟΜΕΝΣ.

Είναι ο πρόεδρος των εν ενεργεία στρατιωτικών, που λόγω του αδαμάντινου χαρακτήρα του, άφησε στην άκρη το ΕΓΩ και έκανε σημαία το ΕΜΕΙΣ και καταφέρνει πάντα να ενώνει και όχι να διχάζει τους Στρατιωτικούς! Ως πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ, δεν έχει ποτέ δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις, όπου και αν βρεθεί, στεκούμενος πάντα στο ύψος του, ως Στρατιωτικός, με σεβασμό στους συναδέλφους του αλλά και στους συνεργάτες του.Συνεχίζει δυναμικά, μαζί με όλους τους συνεργάτες του, τον αγώνα του, δίχως τις κακοήθειες ορισμένων κύκλων, που προσπαθούν αγωνιωδώς να απαξιώσουν το έργο του και να μειώσουν τις ηγετικές του ικανότητες, εξάλλου αδιαμφισβήτητος μάρτυρας, είναι τα όσα κατάφερε εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, με τις ικανότητες του, στο να ξεπεράσει στην κυριολεξία όλους αυτούς που για πολλά χρόνια θεωρούσαν τους εαυτούς τους, ημίθεους στο χακί συνδικαλισμό ...

Συγχαρητήρια Δημήτρη, σου ζητάμε και μεις, από το enoplos.gr μια Τεράστια Συγνώμη, γιατί ήμασταν επιφυλακτικοί στην αρχή μαζί σου και δεν σε στηρίξαμε όπως το αξίζεις, συνέχισε με αυτά τα ιδεώδη του χαρακτήρα σου, να είσαι απόλυτα σίγουρος, ότι πολύ σύντομα οι περισσότεροι εν ενεργεία Στρατιωτικοί, θα είναι στο πλευρό σου και θα στηρίζουν την αγνή προσπάθεια που έχεις ξεκινήσει, εσύ προσωπικά με όλους τους εξαίρετους συνεργάτες σου στην ΠΟΜΕΝΣΔιαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!