ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Πολύ περίεργες μεθοδεύσεις δημοσιογράφων κατά των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαδώστε το

Πολύ περίεργες μεθοδεύσεις δημοσιογράφων κατά των Ενόπλων Δυνάμεων

Την ώρα που τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δίνουν την Ψυχή τους για να βοηθήσουν στην τραγωδία που βρήκε την Πατρίδα μας κάποιοι κύκλοι πιθανών για πολιτικούς λόγους τις χρησιμοποιούν απαξιώνοντας το έργο τους είτε για να κάνουν αντιπολίτευση ή να τις απαξιώσουν.

Σήμερα είδαμε σε εφημερίδα την παρακάτω φωτογραφία με το πυροσβεστικό α/φος να πετά φέρετρα εμείς προτείνουμε στον σκιτσογράφο να πάει σε μια αποστολή αεροπυρόσβεσης μαζί τους για να δούμε μετά τι σκίτσο θα φτιάξει.
Χθες είδαμε δημοσίευμα σε ιστολόγιο να κατηγορεί την Πολεμική Αεροπορία ότι δεν είχε λεωφορεία να μεταφέρει παιδιά από τις κατασκηνώσεις της και ενώ ήταν τόσο σίγουροι για το ρεπορτάζ τους παρέλειψαν να μάθουν ότι η Πολεμική Αεροπορία δεν έχει παιδικές κατασκηνώσεις.

Επίσης είδαμε δημοσιογράφους στην τηλεόραση να απαξιώνουν το Πολεμικό Ναυτικό όταν η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική δείτε την στο παρακάτω βίντεο:


Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!