ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Έλληνες στρατιωτικοί: ΒΙΝΤΕΟ με την κοροϊδία για τον εμπειρογνώμονα των κινητών

Διαδώστε το

Έλληνες στρατιωτικοί: ΒΙΝΤΕΟ με την κοροϊδία για τον εμπειρογνώμονα των κινητών

Σε λίγες ημέρες θα συμπληρωθούν 5 μήνες και οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί συνεχίζουν να παραμένουν αιχμάλωτοι των Τούρκων στις φυλακές Αδριανούπολης.

Όλο αυτό το διάστημα, υπήρξαν ολιγωρίες και λανθασμένοι χειρισμοί, αλλά και πολλά… ψέματα από τους αρμόδιους της Κυβέρνησης που χειρίζονται την σοβαρή αυτή υπόθεση.

Τελευταία απόδειξη, το γεγονός ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης που διαβεβαίωνε εκ μέρους της Κυβέρνησης τον περασμένο Μάρτιο ότι στάλθηκε εμπειρογνώμονας από το υπουργείο Εξωτερικών και παραβείσκεται στον έλεγχο των κινητών του Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη.Τώρα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μας είπε ότι οι Τούρκοι δεν είχαν δεχθεί τελικά να είναι παρών εκπρόσωπος της Ελλάδας στην συγκεκριμένη διαδικασία.

Μην ξεχνάμε ότι η τελευταία απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης, είχε ως μια από τις δικαιολογίες πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο έλεγχος των κινητών. 

Οπότε, η ατάκα της υπουργού Θεανώς Φωτίου στο τέλος του παρακάτω βίντεο, δεν χρειάζεται απάντηση: “Μα τί είμαστε;
Απατεώνες είμαστε;”www.evros-news.gr
Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!