ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Στους Εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς της ΣΔΙΕΠ μίλησε ο Αρχηγός ΓΕΣ

Διαδώστε το

Στους Εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς της ΣΔΙΕΠ μίλησε ο Αρχηγός ΓΕΣ


Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού,  Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφτηκε τη Σχολή Διοίκησης και  Επιτελών (ΣΔΙΕΠ) στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποίησε ομιλία στο μόνιμο προσωπικό και στους εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς της 30ης Εκπαιδευτικής Σειράς, κατά την οποία:

- Τόνισε ότι η Διακλαδικότητα είναι μονόδρομος.

- Παρότρυνε τους σπουδαστές να εφαρμόσουν, στην καθημερινότητά τους, καινοτόμες ιδέες που καταδεικνύουν την αλλαγή νοοτροπίας.- Χαρακτήρισε την αναβάθμιση της εκπαίδευσης της εφεδρείας και της εθνοφυλακής, ως ένα από τα σημαντικότερα έργα, που επιτεύχθηκαν τα 2 τελευταία χρόνια.

Τέλος, ο Αρχηγός εξήρε το έργο που επιτελείται στη Σχολή, ως τη μέγιστη  Κλαδική εκπαίδευση και συνεχάρη πολιτικό προσωπικό, στελέχη και εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς για το υψηλό ηθικό και το βαθμό επαγγελματισμού τους.


Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!