ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Λύγισαν και οι διασώστες – Η συγκλονιστική περιγραφή του Λαμιώτη Εκαβίτη

Διαδώστε το

Λύγισαν και οι διασώστες – Η συγκλονιστική περιγραφή του Λαμιώτη Εκαβίτη

«Είναι η στιγμή που λυγίζεις, που σε καταβάλει ο ανθρώπινος πόνος…», το δράμα του ολοκαυτώματος συγκλονίζει…

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ και γενικότερα όσοι είναι επιφορτισμένοι από οποιαδήποτε υπηρεσία να επεμβαίνουν για να σώζουν στην κυριολεξία ζωές, έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε αλύγιστους και ψύχραιμους απέναντι σε όλα τα κακά που καλούνται να επέμβουν.

Ξεχνάμε όμως ότι είναι κι αυτοί άνθρωποι. Κι αν πονάνε εσωτερικά, η ανάγκη για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους που περιμένει μόνο από αυτούς για να σωθεί, τους κάνει να μοιάζουν αλύγιστοι. Έρχονται στιγμές όμως που κι αυτοί λυγίζουν. Μπροστά στην ανθρώπινη τραγωδία του ολοκαυτώματος της Αττικής κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος.Διαβάστε την ανάρτηση που έκανε ο διασώστης του ΕΚΑΒ – και επί πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής σε εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα – Κώστας Παπακώστας και θα καταλάβετε τι εννοούμε:


lamiareport.gr
Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!