ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Οι Αξιωματικοί Αστυνομικοί της Αττικής Βοηθούν τους Πληγέντες Συνανθρώπους μας

Διαδώστε το

Οι Αξιωματικοί Αστυνομικοί της Αττικής Βοηθούν τους Πληγέντες Συνανθρώπους μας


Η Ένωση Αξιωματικών Αττικής πιστή στις αρχές του Ουμανισμού και της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα την χορήγηση του ποσού των 3.000 ευρώ, προς ανακούφιση των πυροπλήκτων συμπολιτών μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Βορειοανατολικής Αττικής.Το ποσό θα κατατεθεί στον ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος, που το ελληνικό κράτος έχει ανοίξει προς τούτο.

Επίσης αποφάσισε, τα μέλη του Δ.Σ. την Παρασκευή 27 Ιουλίου και ώρα 07:30 να μεταβούν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για να αιμοδοτήσουν για τους τραυματίες από την προαναφερόμενη θεομηνία.

Προς τούτο καλούνται τα μέλη της Ένωσής μας να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, όπως πολλές φορές στο παρελθόν έχουν πράξει.

Βασίλης Βράντζας


Διαδώστε το

ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!