ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Να γιατί οι ΗΠΑ δεν θέλουν να δώσουν τα F-35 στην Τουρκία – Φοβούνται ότι..

Διαδώστε το

Να γιατί οι ΗΠΑ δεν θέλουν να δώσουν τα F-35 στην Τουρκία – Φοβούνται ότι..

O πραγματικός λόγος που οι ΗΠΑ δεν θέλουν να δώσουν τα F-35 στην Τουρκία, δεν είναι μονο το θέμα της προμήθειας των S-400 από την Ρωσία, αλλά και τα στρατιωτικά μυστικά που μπορεί να αποκαλυφθούν! Την ίδια στιγμή με αγωγές απειλεί ο Ερντογάν, αν δεν παραλάβει τα  F-35..

Αν οι ΗΠΑ μπλοκάρουν την προμήθεια του αμερικανικού αεροσκάφους F-35 στην Τουρκική Πολεμική Αεροπορία, η Άγκυρα μπορεί να καταθέσει αγωγή εναντίον των ΗΠΑ, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε εκπομπή στο κανάλι Habertürk.Tο Κογκρέσο των ΗΠΑ απαγόρευσε την προμήθεια του μαχητικού F-35 στον τουρκικό στρατό, προκειμένου να ασκήσουν πίεση στην Τουρκία να μην εγκαταστήσει το ρωσικό σύστημα πυραυλικής άμυνας S-400 γράφουν τα αμερικάνικα ΜΜΕ.

Οι ΗΠΑ θεωρούν ότι η απόφαση της Άγκυρας να εγκαταστήσει τους S-400, θα ωθήσουν την Τουρκία στην σφαίρα επιρροής της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή ενώ θα δημιουργήσει πρόβλημα μεταξύ της Τουρκίας και των υπολοίπων μελών του ΝΑΤΟ.

Αυτό που φοβίζει όμως περισσότερο τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ότι αν η Τουρκία προμηθευτεί τα F-35, η Ρωσία μπορεί να αποκτήσει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία stealth, η οποία σήμερα ανήκει στα στρατιωτικά μυστικά της Ουάσινγκτον.

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!