ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Στην ΠΟΜΕΝΣ και οι Στρατιωτικοί της Μυκόνου έφτιαξαν νέα Περιφερειακή Ένωση

Διαδώστε το

Στην ΠΟΜΕΝΣ και οι Στρατιωτικοί της Μυκόνου έφτιαξαν νέα Περιφερειακή Ένωση

Την δικιά τους φωνή απέκτησαν οι στρατιωτικοί του κοσµοπολίτικου και διεθνούς φήµης παγκόσµιου προορισµού, την Μύκονο. Στη θέση του προέδρου της Ένωσης Στρατιωτικών
Περιφερειακής Ενότητας Μυκόνου εκλέχτηκε ο Σµηνίας Φιλιππακόπουλος Παναγιώτης, προερχόµενος από τις τάξεις της Πολεµικής Αεροπορίας και εµπνευσµένος από τα ιδρυτικά στελέχη της Π.ΟM.ΕΝ.Σ.

Όπως πληροφορούµαστε τόσο ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Μυκόνου, όσο και όλα τα µέλη του Δ.Σ. µέσα από υγιείς πρωτοβουλίες και δράσεις, εστιάζουν σε µια σειρά θεµάτων που άπτονται στην καθηµερινότητα της υπηρεσιακής ζωής των εν ενεργεία στρατιωτικών της Μυκόνου.Από εμάς δεν µένει τίποτα άλλο από το να ευχηθούµε τόσο στην Ένωση Στρατιωτικών Μυκόνου, όσο και στην ΠΟΜΕΝΣ, καλή επιτυχία στο έργο τους, δηλώνοντας αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια.Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕ Μυκόνου Σµηνίας Φιλιππακόπουλος Παναγιώτης
bloko.grΔιαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!