ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Συντήρηση-Επισκευή-Ανακαίνιση Στρατιωτικών Οικημάτων στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ΣΣ

Διαδώστε το

Συντήρηση-Επισκευή-Ανακαίνιση Στρατιωτικών Οικημάτων στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ΣΣ

Στο πλαίσιο της μέριμνας για το προσωπικό, το Γενικό Επιτελείο Στρατού σχεδιάζει και πραγματοποιεί δράσεις που σκοπό έχουν να εξασφαλίσουν την ομαλή διαβίωση του προσωπικού, ώστε να παραμένει αναπόσπαστο στην εκτέλεση της αποστολής του.Βελτιώνοντας τις ήδη υπάρχουσες υποδομές στέγασης και επεμβαίνοντας ώστε να διορθωθούν τυχόν φθορές, πραγματοποιήθηκαν στην Περιοχή Ευθύνης  του Δ΄ΣΣ από την αρχή του έτους, 356 επεμβατικές δράσεις στα ΣΟΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΞΑΝΘΗΣ, ΤΥΧΕΡΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ και ΣΟΑ ΦΕΡΡΩΝ.

 Οι επεμβατικές δράσεις αφορούσαν την ανακαίνιση χώρων υγιεινής, κουζινών, στρώση πλακιδίων, βαφές εξωτερικών χώρων και αλλαγές κουφωμάτων, ενώ φανερώνουν τη σημασία που δίνει η Ηγεσία στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης του προσωπικού του Στρατού Ξηράς.Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!