ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΛΕΦΕΔ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΡΉΣΗ ΧΑΡΤΗ

Διαδώστε το

ΛΕΦΕΔ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΡΉΣΗ ΧΑΡΤΗ

Την Τετάρτη 8 Αυγούστου και από 18:00 διεξήχθη στο περιαστικό δάσος πρακτική εκπαίδευση στην χρήση χάρτη πυξίδας.Στην εκπαίδευση πέραν των μελών της λέσχης έλαβαν και μέλη των Εθελοντικών ομάδων του Νομού.

Ο σχεδιασμός προέβλεπε με την άφιξη των Εθελοντών στο σημείο και μετά από μια γρήγορη ενημέρωση λάμβαναν χάρτη της περιοχής και συντεταγμένες 10 σημείων και πορείας 12 χλμ για τα μέλη της λέσχης και 7 σημείων και πορεία 3 χλμ για τους υπόλοιπους Εθελοντές στα οποία θα έπρεπε να φτάσουν χρησιμοποιώντας τον χάρτη , αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι από τους Εθελοντές ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με το αντικείμενο παρ όλα αυτά τα κατάφεραν όλοι τους περίφημα.Ευχαριστούμε όλους και όλες που μας τίμησαν με την παρουσία τους , η λέσχη θα βρίσκεται πάντα στην διάθεση όλων όσων θέλουν δια της γνώσης και του μόχθου να βοηθήσουν την Πολιτεία και το
 κοινωνικό σύνολο.
Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!