ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Τι Πραγματικά Σημαίνει Αυτή η Φωτογραφία

Διαδώστε το

Τι Πραγματικά Σημαίνει Αυτή η Φωτογραφία


Κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα, ότι η ΠΟΜΕΝΣ πήρε την θέση κάποιων άλλων, σε αυτή την φωτογραφία, που έχουμε ως κεντρική στην ανάρτηση μας. Εμείς εδώ στο enoplos.gr λέμε ότι δεν πήραν την θέση κανενός, απλά ήρθε ο καιρός, να αναγνωρισθεί, η συλλογική δουλειά, το ήθος, η συνέπεια, η ευπρέπεια και η ταπεινότητα όλων αυτών των Στελεχών, που δώσανε μια σκληρή μάχη, ενάντια σε εγωπαθή κατεστημένα.

Η μάχη που έδωσαν ήταν σκληρή, τα κτυπήματα που δέχτηκαν πολλά, αυτό όμως δεν τους έκανε να αφήσουν και να ξεχάσουν, όπως κάποιοι εγωιστικά θα το ήθελαν, τον αγώνα τους και με σημαία το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, συνέχισαν και κέρδισαν επάξια, την θέση τους σε αυτή την φωτογραφία ως εκπρόσωποι των Στρατιωτικών.Η ΠΟΜΕΝΣ, ας το εμπεδώσουν επιτέλους κάποιοι, θα είναι η ομοσπονδία, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο, στις μελλοντικές εξελίξεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, αξίζει να την εμπιστευτεί ο κάθε στρατιωτικός για εκπρόσωπο του, όχι γιατί το λέμε εμείς, αλλά γιατί το λέει η άξια πορεία της, τα χιλιάδες μέχρι στιγμής μέλη της  και το σύνθημα της ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Ας αφήσουν λοιπόν ορισμένοι/ες, την σπέκουλα εναντίων της ΠΟΜΕΝΣ, η κριτική τους θα είχε πραγματικό ενδιαφέρων, αν ανέφεραν γεγονότα κι ουσία, με υποθετικές του μυαλού τους αοριστίες, εκείνο που καταφέρνουν μόνο, είναι να χάνουν αξιοπιστία, σήμερα κανένας δεν είναι χαζός, να τρώει αμάσητο, το σανό που θέλουν να του σερβίρουν...


Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!