ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Στρατός Ξηράς: Δείτε ποιοι Ανθυπασπιστές και Υπαξιωματικοί μετατάσσονται στο Σώμα των Αξιωματικών

Διαδώστε το

Στρατός Ξηράς: Δείτε ποιοι  Ανθυπασπιστές και Υπαξιωματικοί μετατάσσονται  στο Σώμα των Αξιωματικών


1. Μετατάσσουμε στο Σώμα των Αξιωματικών, σύμφωνα με τις συνδυασμένες διατάξεις των άρθρων 9 και 13, του ν. 3883/2010 «Υπηρεσιακή εξέλιξη και Ιεραρχία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων – Θέματα διοικήσεως των Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατολογίας και συναφείς διατάξεις»
(Α΄167) τους παρακάτω Μόνιμους Ανθυπασπιστές και Υπαξιωματικούς:

α. Από το Σώμα Υλικού Πολέμου στο Σώμα ΈρευναςΠληροφορικής με την ειδικότητα του Αναλυτή Προγραμματιστή Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, τον Μόνιμο Ανθυπασπιστή Υλικού Πολέμου ΚωνσταντίνοΜπαζάκο του Νικόλαου, ΑΜ:65954.

β. Από το Όπλο Πυροβολικού στο Σώμα Υγειονομικού με την ειδικότητα του Διοικητικού τη Μόνιμη Ανθυπασπιστή Πυροβολικού Ελένη Φραγκάκη του Ηλία, ΑΜ:70080.

Από το Σώμα Φροντιστών Τεθωρακισμένων στο Σώμα Οικονομικού με την ειδικότητα του Οικονομικού, τον Μόνιμο Αρχιλοχία Φροντιστή Τεθωρακισμένων Δημήτριο Γεωργάκη του Σπυρίδωνα, ΑΜ:ΜΥ18927.δ. Από το Όπλο Διαβιβάσεων στο Σώμα Υγειονομικού με την ειδικότητα του Διοικητικού τη Μόνιμη Αρχιλοχία Διαβιβάσεων Παγώνα Φραγκούλη του Ιωάννη, ΑΜ:ΜΥ:19362.

2. Ονομάζουμε σύμφωνα με τις συνδυασμένες διατάξεις των άρθρων 9, 12 και 13, του ν. 3883/2010 «Υπηρεσιακή εξέλιξη και Ιεραρχία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων – Θέματα διοικήσεως των Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατολογίας και συναφείς διατάξεις» (Α΄ 167) Μόνιμους Ανθυπολοχαγούς τους παρακάτω Μόνιμους Ανθυπασπιστές καιΥπαξιωματικούς:

α. Έρευνας Πληροφορικής τον Ανθυπασπιστή Υλικού Πολέμου Κωνσταντίνο Μπαζάκο του Νικόλαου, ΑΜ:65954.

β. Υγειονομικού την Ανθυπασπιστή Πυροβολικού ΕλένηΦραγκάκη του Ηλία, ΑΜ:70080.

γ. Οικονομικού τον Αρχιλοχία ΦροντιστήΤεθωρακισμένων Δημήτριο Γεωργάκη του Σπυρίδωνα, ΑΜ:72352.

δ. Υγειονομικού την Αρχιλοχία Διαβιβάσεων ΠαγώναΦραγκούλη του Ιωάννη, ΑΜ:72353.

3. Ο μετατασσόμενος Ανθυπασπιστής Υλικού ΠολέμουΚωνσταντίνος Μπαζάκος του Νικόλαου, ΑΜ:65954, εντάσσεται στην επετηρίδαΑξιωματικών του Σώματος Έρευνας Πληροφορικής, μετά τον τελευταίουπηρετών ομοιόβαθμό του.

4. Η μετατασσόμενη Ανθυπασπιστής Πυροβολικού Ελένη Φραγκάκη του Ιωάννη, ΑΜ:70080, εντάσσεται στην επετηρίδα Αξιωματικών του Σώματος Υγειονομικού, μετά τον τελευταίο υπηρετών ομοιόβαθμό της.

5. Ο μετατασσόμενος Αρχιλοχίας Φροντιστής Τεθωρακισμένων
Δημήτριος Γεωργάκης του Σπυρίδωνα, ΑΜ:72352, εντάσσεται στην επετηρίδα
Αξιωματικών του Σώματος Οικονομικού, μετά τον τελευταίο υπηρετών
ομοιόβαθμό του.
6. Η μετατασσόμενη Αρχιλοχίας Διαβιβάσεων Παγώνα
Φραγκούλη του Ιωάννη, ΑΜ:72353, εντάσσεται στην επετηρίδα Αξιωματικών
του Σώματος Υγειονομικού, μετά τον τελευταίο υπηρετών ομοιόβαθμό τηςΔιαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!