ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αντίποινα της Μόσχας! Ο Έλληνας πρέσβης εκτάκτως στο Ρωσικό ΥΠΕΞ

Διαδώστε το

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αντίποινα της Μόσχας! Ο Έλληνας πρέσβης εκτάκτως στο Ρωσικό ΥΠΕΞ

Ο πρέσβης της Ελλάδας στη Μόσχα, Ανδρέας Φρυγανάς εκλήθη στο  υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Sputnik, ο Έλληνας διπλωμάτης εκλήθη, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις «μη φιλικές ενέργειες της Αθήνας» κατά τη διάρκεια των προηγούμενων εβδομάδων.

Συγκεκριμένα, αφορά την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει στην απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα, αλλά και την απαγόρευση της εισόδου στη χώρα ακόμη δύο Ρώσων αξιωματούχων.Το περιστατικό είχε οδηγήσει στην ψύχρανση των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, η οποία κορυφώθηκε με την επ’ αόριστον αναβολή της επίσκεψης του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών στην ελληνική πρωτεύουσα.

Η Αθήνα είχε κατηγορήσει τους Ρώσους διπλωμάτες για εμπλοκή στα εσωτερικά θέματα ασφαλείας, με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών για την αλλαγή της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
crashonline.grΔιαδώστε το

ΕΘΝΙΚΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!