ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Μεγάλη αναζωπύρωση στην Εύβοια – Η φωτιά καίει πλέον σε δύο μέτωπα – Νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική

Διαδώστε το

Μεγάλη αναζωπύρωση στην Εύβοια – Η φωτιά καίει πλέον σε δύο μέτωπα – Νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική

Διπλό το μέτωπο της φωτιάς στην Εύβοια - Μετά από αναζωπύρωση ένα μέτωπο καίει στο Κοντοδεσπότι - Δεύτερο μέτωπο κινείται στα ορεινά πάνω από τα Πολιτικά - Ενισχύεται η δύναμη της πυροσβεστικής με δυνάμεις από Στερεά, Ήπειρο, Μακεδονία και Θεσαλία

Μόλις έπεσε η νύχτα και τα εναέρια μέσα καθηλώθηκαν υπήρξε μια μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς στην Εύβοια. Το μέτωπο που βρίσκεται κοντά στο χωριό Κοντοδεσπότι φούντωσε και διασπάστηκε. Πλέον υπάρχει μέτωπο που κινείται στα ορεινά πάνω από τα Πολιτικά ενώ υπάρχει ξανά κίνδυνος για τον οικισμό στο Κοντοδεσπότι, όπου ευτυχώς έγινε εκκένωση ήδη από τις 15:45.

Αν και μετά τις 20:00 οι άνεμοι είχαν πέσει σημαντικά στην περιοχή υπήρχαν αναζωπυρώσεις. Το έδαφος όπου έκαιγε το μέτωπο ήταν σε χαράδρα σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο και έτσι φαίνεται ότι η πυρκαγιά “ξέφυγε.Στην περιοχή σπεύδουν δυνάμεις από Ήπειρο, Μακεδονία, Θεσσαλία και Στερεά, ενώ επί τόπου ήδη βρίσκονται περισσότεροι από 200 πυροσβέστες με δεκάδες οχήματα.

Ιδιωτικά μηχανήματα και μηχανήματα της Περιφέρειας βοηθούν το έργο των Πυροσβεστών με τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου - newsit.gr/
Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!