ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

“Συνεχίζουμε τον αγώνα για τα παιδιά μας” – Συγκλονίζει ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη

Διαδώστε το

“Συνεχίζουμε τον αγώνα για τα παιδιά μας” – Συγκλονίζει ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη

- Ξεπέρασαν τους πέντε μήνες κράτησης στις φυλακές της Αδριανούπολης οι Έλληνες στρατιωτικοί - “Δεν έχει αλλάξει τίποτε” λέει ο πατέρας του Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη - Μόνη επαφή με τον έξω κόσμο το επισκεπτήριο των συγγενών τους

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, Νίκου. Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούν ψηλά το κεφάλι και κάνουν υπομονή. Πλέον έχουν ξεπεράσει τους πέντε μήνες κράτησης στις φυλακές υψήστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, μια ανάσα απ’ τα σύνορα όπου και είχαν συλληφθεί από Τούρκους στρατιώτες.

Ο Νίκος Μητρετώδης μίλησε στην εφημερίδα Real News και συγκλονίζει λέγοντας: “ Συνεχίζουμε τον αγώνα για τα παιδιά μας. Δεν ξέρετε τι αγώνα δίνουν και τα ίδια…. Δεν έχει αλλάξει όμως τίποτε. Να δούμε πότε θα τελειώσουμε”.

Ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης εξακολουθούν να κρατούνται χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Πριν από περίπου έναν μήνα το τουρκικό δικαστήριο απέρριψε την πέμπτη αίτησή τους για αποφυλάκιση.

Ο πατέρας του ανθυπολοχαγού, Νίκος Μητρετώδης, τονίζει ωστόσο ότι δεν το βάζουν κάτω.“Είναι ψύχραιμοι και κάνουν μεγάλη υπομονή, αν και το χρονικό περιθώριο που παραμένουν στις φυλακές, από τις 3 Μαρτίου, είναι τεράστιο. Απαιτούντναι απίστευτα ψυχικά αποθέματα για αυτή τη δοκιμασία. Ζούμε μια πρωτόγνωρη αδικία και τα παιδιά σηκώνουν όλο αυτό το βάρος” λέει ο Νίκος Μητρετώδης.

newsit.grΔιαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!