ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

«Βόμβα» Π. Καμμένου για τους δύο αιχμαλώτους Στρατιωτικούς

Διαδώστε το

«Βόμβα» Π. Καμμένου για τους δύο αιχμαλώτους Στρατιωτικούς

Στο ραδιόφωνο του real fm για την υπόθεση της «ομηρίας» των δύο Ελλήνων στρατιωτικών μίλησε σήμερα ο Πάνος Καμμένος και έριξε «βόμβα» αναφέροντας ότι «ήταν μια προγραμματισμένη και προσχεδιασμένη ενέργεια που είχαν ετοιμάσει οι τουρκικές ΕΔ με εντολή του Ερντογάν δεν ήταν μια πράξη που έγινε κατά τύχη».Όπως συμπλήρωσε απώτερος σκοπός του ήταν στη συνέχεια να εκβιάσει για την ανταλλαγή με τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς. Στο ερώτημα τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα ανέφερε συγκεκριμένα ότι πρέπει να κινηθούμε στα πρότυπα των ΗΠΑ και κάλεσε τις ΕΕ να πάρει ξεκάθαρη θέση γιατί το θέμα δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και την Τουρκία.

Επισήμανε ακόμα ότι οι στρατιωτικοί υπηρετούν αυτή τη στιγμή στην Τουρκία, έχουν μόνιμη διεύθυνση στην Τουρκία και η κράτηση τους είναι αντίθετη σε κάθε αρχή διεθνούς δικαίου και κρατούνται παράνομα χωρίς να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες.Διαδώστε το

ΕΘΝΙΚΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!