ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Απόστρατος Συνταγματάρχης Μάχεται για να έχουν Δικαίωμα στην Αξιοπρέπεια οι Οικογένειες των Θανόντων

Διαδώστε το

Απόστρατος Συνταγματάρχης Μάχεται για να έχουν Δικαίωμα στην Αξιοπρέπεια οι Οικογένειες των Θανόντων 


Σημαντικό έργο έχει αναλάβει εθελοντικά ο Συνταγματάρχης εα Απόστολος Παπαπαρίσης ως εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α   από τα ιδρυτικά του μέλη δίνει μάχες καθημερινά μαζί με τις συζύγους θανόντων που είναι στο ΔΣ ώστε να καταργηθεί το άρθρο 12  του ν.4387/2016 που αφορά τα ηλικιακά κριτήρια για απονομή σύνταξης στις συζύγους θανόντων.Σκοπός του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α είναι:

1. Η τροποποίηση μέρους ή του συνόλου των διατάξεων του άρθρου 12 του ν.4387/2016, αλλά οπωσδήποτε η άρση των ηλικιακών κριτηρίων που καθορίσθηκαν με αποτέλεσμα την κατάργηση της σύνταξης σε όσες/ους την ημέρα θανάτου των συζύγων τους έχουν ηλικία μικρότερη των 55 ετών, με οποιονδήποτε νόμιμο τρόπο.
2. Η διατήρηση και σύσφιξη των δεσμών και σχέσεων που αναπτύχθηκαν μεταξύ των μελών κατά τη διάρκεια των αγώνων τους για την επιβίωση των ιδίων και των οικογενειών τους.
3. Η ανάπτυξη φιλικών και κοινωνικών σχέσεων και πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών και των οικογενειών τους και η στήριξη όσων έχουν ανάγκη ταύτης.
4. Η οργάνωση μέσα σε νόμιμα πλαίσια συγκεντρώσεων, συνεδρίων, εκδρομών, εκθέσεων και κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων.
5. Η ενημέρωση των μελών για θέματα που ενδιαφέρουν τα ίδια και τις οικογένειες τους.
6. Η πραγματοποίηση ομιλιών και δραστηριοτήτων για θέματα που αφορούν άμεσα ή έμμεσα τα μέλη του Συλλόγου.
7. Η επαφή, επικοινωνία, δημιουργία δεσμών και ανταλλαγή επισκέψεων, με αντίστοιχους συλλόγους, λέσχες, ενώσεις και ομοσπονδίες.
8. Η επιμέλεια, σύνταξη και έκδοση εντύπων και περιοδικών, που θα αφορούν σε θέματα που ενδιαφέρουν τα μέλη του Συλλόγου.
9. Η βελτίωση και διεκδίκηση των δικαιωμάτων (κοινωνικών, οικονομικών, εργασιακών, πρόνοιας, οικογενειακών, κλπ) όλων των μελών, με κάθε νόμιμο και συνταγματικό τρόπο.
10. Η διασφάλιση και προστασία του κύρους και της αξιοπρέπειας των μελών.

Όσοι επιθυμούν να δουν περισσότερες πληροφορίες για το έργο του συλλόγου ή να γίνουν μέλη μπορούν να μπουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους πατώντας ΕΔΩ
Διαδώστε το

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!