ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Χειροπέδες σε Τούρκους στο Ηράκλειο

Διαδώστε το

Χειροπέδες σε Τούρκους στο Ηράκλειο

Έξοδο διαφυγής σε χώρες του εξωτερικού μέσω του αεροδρομίου Ηρακλείου αναζητούν όλο και περισσότεροι παράτυποι μετανάστες.

Καθημερινά οι αστυνομικοί του "Νίκος Καζαντζάκης" περνούν χειροπέδες σε αρκετά άτομα που με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προσπαθούν να ξεγελάσουν τις Αρχές και να φύγουν από τη χώρα.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο έχουν καταγραφεί και συλλήψεις Τούρκων, κάτι που δεν συνέβαινε μέχρι και πριν λίγο καιρό.Όπως για παράδειγμα οι χθεσινές συλλήψεις Τούρκων στον αερολιμένα. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ζευγάρια Τούρκων για το αδίκημα της πλαστογραφίας καθώς σε έλεγχο που τους έκαναν οι αστυνομικοί, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό να ταξιδέψουν σε Ιταλία και Βέλγιο αντίστοιχα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα ζευγάρια συνόδευαν και τα ανήλικα παιδιά τους. 

ekriti.grΔιαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!