ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Προβάδισμα το «ναι» στο δημοψήφισμα των Σκοπίων για τη συμφωνία των Πρεσπών: Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση

Διαδώστε το

Προβάδισμα το «ναι» στο δημοψήφισμα των Σκοπίων για τη συμφωνία των Πρεσπών: Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση

Προβάδισμα 6,4% παίρνει το "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών που θα διενεργηθεί στα Σκόπια στις 30 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, σύμφωνα με το πρακτορείο ΜΙΑ.

Συγκεκριμένα, το 41,5% των Σκοπιανών τάσσονται υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών ενώ το 35,1% διαφωνούν.Επίσης, σύμφωνα με τα δημοσκοπικά ευρήματα, οι Αλβανοί των Σκοπίων τάσσονται υπέρ κατά 88%, όπως και το 49,2% των νέων, ενώ οι σλαβόφωνοι αποδέχονται τη συμφωνία μόνο κατά 27,4%.

Ανεξαρτήτως πάντως του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, η ένταξη στην ΕΕ (80,4%) και στο ΝΑΤΟ (79,9%) συνεχίζει να απολαμβάνει τη στήριξη της πλειοψηφίας των πολιτών.

Σύμφωνα με το ΜΙΑ, το 66,4% απαντά πως θα συμμετέχει στο δημοψήφισμα σε αντίθεση με το 19,8% που δεν θα ψηφίσει, ενώ το 11,9% δεν έχει αποφασίσει ακόμη.
enikos.grΔιαδώστε το

ΕΘΝΙΚΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!