ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Έντονη η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ Σερβίας και Κίνας

Διαδώστε το

Έντονη η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ Σερβίας και Κίνας

Βελιγράδι.

Ο υπουργός Άμυνας Αλεξάνταρ Βουλίν, συναντήθηκε με τον πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στο Βελιγράδι, Λι Μανγκάνγκ, σύμφωνα με ανακοίνωση του σερβικού ΥΠΑΜ.

Ο Βουλίν, τόνισε ότι η στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ της Σερβίας και της Κίνας είναι ένα λαμπρό παράδειγμα διεθνούς συνεργασίας, τονίζοντας ότι η Κίνα είναι στρατηγικός εταίρος και ένας από τουςπιο αξιόπιστους φίλους της Σερβίας και το υπουργείου Άμυνας δίνει την εισφορά του  ώστε να καθιερωθεί ένα εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας και σχέσεων μεταξύ των δύο  φιλικών χωρών.
Βουλίν και Λι επεσήμαναν ότι οι προσωπικές σχέσεις φιλίας και αμοιβαίου σεβασμού των δύο ανώτατων διοικητών και των προέδρων  της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς και της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, συνέβαλαν στην επιτάχυνση της συνεργασίας μεταξύ των υπουργείων Άμυνας των δύο χωρών.

Στη συνάντηση, ο υπουργός Άμυνας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη θέση αρχών της Κίνας και την άνευ όρων υποστήριξη προς τη Δημοκρατία της Σερβίας για το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια  στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και τόνισε ότι η Σερβία έχει μία αυτόνομη και ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική με πλήρη δέσμευση για στρατιωτική ουδετερότητα, γράφει το σερβικό δημοσίευμα.

(Στοιχεία από politika.rs)

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!