ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

O Α/ΓΕΣ Επιθεώρησε τα παραληφθέντα υλικά και ανταλλακτικά των Ελικοπτέρων Kiowa στην 651 ΑΒΥΠ

Διαδώστε το

O Α/ΓΕΣ Επιθεώρησε τα παραληφθέντα υλικά και ανταλλακτικά  των Ελικοπτέρων Kiowa στην 651 ΑΒΥΠ


Την Τετάρτη 08 Αυγούστου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε την 651 Αποθήκη Βάσης Υλικού Πολέμου (ΑΒΥΠ), στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Η 651 ΑΒΥΠ αποτελεί Σχηματισμό Διοικητικής Μέριμνας που κατέχει κοµβικό ρόλο στην αλυσίδα ανεφοδιασμού του Στρατού Ξηράς, με αποστολή τον προγραμματισμό και υποστήριξη των Μονάδων µε υλικά όλων των Κλάσεων, πλην των πυρομαχικών.

Ο Αρχηγός κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Στρατοπέδου, επιθεώρησε τις αποθήκες στις οποίες έχουν τοποθετηθεί τα παραληφθέντα μέχρι στιγμής υλικά και ανταλλακτικά των Ελικοπτέρων Kiowa και συνομίλησε με στελέχη και Μόνιμους Υπαλλήλους. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε ομιλία, κατά την οποία:- Συνεχάρη το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, για την ανάπτυξη της σύγχρονης πληροφοριακής βάσης δεδομένων και της εγκατάστασης σύγχρονου συστήματος μηχανογράφησης των διαχειριζόμενων υλικών του Στρατού Ξηράς.

- Κατέδειξε την επαγγελματική μονοτονία και την υπηρεσιακή επανάληψη ως τον μεγαλύτερο εχθρό του εργασιακού περιβάλλοντος και ως παράγοντα καθημερινής ψυχολογικής φθοράς. Σαν τρόπους αντιμετώπισης αντέτεινε την εναλλαγή των καθηκόντων, την προσωπική εμπλοκή και την υποστήριξη που πρέπει να παρέχουν οι Διοικήσεις στο προσωπικό, ενώ επεσήμανε τον ενθουσιασμό, την υιοθέτηση καινοτόμου αντίληψης και την αυτενέργεια, ως θεμελιώδεις παράγοντες επιτυχίας στην εκτέλεση του καθημερινού έργου.

Ο Αρχηγός τέλος, διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, το εξαιρετικό ηθικό, την αισιοδοξία και τη λεβεντιά που διακατέχει το προσωπικό στην εκτέλεση της αποστολής του.Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!