ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΓΕΣ: Ολοκλήρωση 12 διαμερισμάτων ΣΟΑ-ΣΟΜΥ-ΣΟΕΠΟΠ

Διαδώστε το

ΓΕΣ: Ολοκλήρωση 12 διαμερισμάτων ΣΟΑ-ΣΟΜΥ-ΣΟΕΠΟΠ

Στο πλαίσιο της μέριμνας για το προσωπικό, το Γενικό Επιτελείο Στρατού σχεδιάζει και πραγματοποιεί δράσεις που έχουν σκοπό να εξασφαλίσουν την ομαλή διαβίωση του προσωπικού.

Η ολοκλήρωση της κατασκευής 12 συνολικά στρατιωτικών οικημάτων στο στρατόπεδο «ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ» στα Ιωάννινα, αφορά σε 3 στρατιωτικά οικήματα Αξιωματικών (ΣΟΑ), 4 οικήματα Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΟΜΥ) και 5 οικήματα Επαγγελματιών Οπλιτών (ΣΟΕΠΟΠ). 

Σε όλες τις κατηγορίες, υπάρχουν μικρά (32-43 τετραγωνικών μέτρων) και μεγάλα διαμερίσματα (90 περίπου τετραγωνικών μέτρων).
Είναι συνεχής η προσπάθεια που καταβάλλεται για την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των στελεχών και της επίλυσης του σημαντικού προβλήματος της στέγασης τους. Η προσπάθεια αυτή, αποδεικνύει τη σημασία που αποδίδει η ηγεσία του Στρατού Ξηράς στον συγκεκριμένο τομέα, έτσι ώστε το προσωπικό μας να παραμένει αναπόσπαστο στην εκτέλεση της αποστολής του.

#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy, #Μεριμνούμε, #WeCare

Διαδώστε το

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ