ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Οι Κούρδοι «θέρισαν» 19 ισλαμιστές μισθοφόρους και 4 Τούρκους στρατιώτες στην Εφρίν

Διαδώστε το

Οι Κούρδοι «θέρισαν» 19 ισλαμιστές μισθοφόρους και 4 Τούρκους στρατιώτες στην Εφρίν

Τζιχαντιστές μισθοφόροι των Τούρκων, στον τουρκοκρατούμενο κουρδικό θύλακα της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία, έπεσαν σε ενέδρα Κούρδων ανταρτών των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG), της κυρίως συνιστώσας των υποστηριζόμενων από τις δυτικές δυνάμεις Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων(SDF).

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου των YPG, μια ομάδα ισλαμιστών του υπό τουρκική διοίκηση και μισθοδοσία Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), έπεσε σε ενέδρα των YPG στην περιοχή Σέρα της Εφρίν. Τέσσερις μισθοφόροι των Τούρκων σκοτώθηκαν από τα κουρδικά πυρά.

«Στις 3 Σεπτεμβρίου οι δυνάμεις πραγματοποίησαν επιτυχή επιχείριση στο χωριό Μαριαμίν στην περιοχή Σέρα της Εφρίν, πλήττοντας ένα στρατιωτικό όχημα της μισθοφορικής φράξιας Λίγουα Αλ Σαμάλ», όπως ονομάζεται ένα από τα ένοπλα μπουλούκια που συμμετέχουν στον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA).

Αφού σκότωσαν τους τζιχαντιστές που επέβαιναν στο όχημα, οι Κούρδοι πλησίασαν και πήραν λάφυρα τα όπλα τους.Πήραν επίσης και τις ταυτότητες τους και έτσι ανακοίνωσαν τα ονόματα των θυμάτων τους.

«Αποτέλεσμα και οι τέσσερις μισθοφόροι στο όχημα να σκοτωθούν. Τα ονόματά τους είναι: Αμπντουλκαρέμ Σιχάντε (από τη Χομς), Ντίμπο Ισμαήλ (Χαλέπι), Ομέρ Χεσές (Ιντλίμπ) και Μουχάμεντ Μουσταφά (Μενάγ)».

Σε άλλες επιθέσεις το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου οι Κούρδοι λένε ότι σκότωσαν ακόμα 15 ισλαμιστές μισθοφόρους, συμπεριλαμβανομένου ενός οπλαρχηγού, του Άχμεντ Σεμίρ Μπριέρ.

Προσθέτουν ότι στις ίδιες επιθέσεις σκότωσαν και τέσσερις Τούρκους στρατιώτες.
pentapostagma.grΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ