ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Αναδρομικά Ενστόλων: Το είπε μόλις τώρα στη ΔΕΘ ο Τσίπρας πότε θα τα καταβάλει

Διαδώστε το

Αναδρομικά Ενστόλων: Το είπε μόλις τώρα στη ΔΕΘ ο Τσίπρας πότε θα τα καταβάλει

 «Ήδη όμως από σήμερα κιόλας, και πριν το τέλος του 2018, οι δυνατότητές μας από τη θετική πορεία της οικονομίας είναι διευρυμένες», είπε και πρόσθεσε πως «έτσι, μπορούμε, πέραν της πιθανής απόδοσης μερίσματος για την οποία θα έχουμε σαφή εικόνα προς το τέλος του έτους, να αποκαταστήσουμε αδικίες των μνημονίων και να επιστρέψουμε στους δικαιούχους ποσά που παρανόμως παρακρατήθηκαν».Μέχρι το τέλος του έτους θα καταβάλλουμε σε Στρατιωτικούς - Αστυνομικούς καθώς και σε δικαστικούς και πανεπιστημιακούς, αναδρομικά ύψους 1 δισ. αυτό τόνισε μόλις τώρα στην ομιλία του στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τα αναδρομικά όπως ήδη έχουμε γράψει σε άρθρο μας θα καταβληθούν σε 24 δόσεις δείτε περισσότερα εδώ: Αναδρομικά Στρατιωτικών: Αυτά είναι τα ποσά που θα λάβουν ανά βαθμό τα Στελέχη των ΕΔΔιαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΔ-ΣΑ