ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Η ΠΟΜΕΝΣ με την ΥΦΕΘΑ κ. Κόλια στη ΔΕΘ - Η Επιβεβαίωση του Άριστου Κλίματος Συνεργασίας

Διαδώστε το


Η ΠΟΜΕΝΣ με την ΥΦΕΘΑ κ. Κόλια στη ΔΕΘ - Η Επιβεβαίωση του Άριστου Κλίματος Συνεργασίας


Η ΥΦΕΘΑ κ. Κόλια στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης φωτογραφήθηκε εγκάρδια με την αντιπροσωπεία της ΠΟΜΕΝΣ στο περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η πληροφορίες που έχουμε, εδώ στο enoplos.gr είναι ότι οι σχέσεις της ΠΟΜΕΝΣ, με την κ. Κόλια είναι άριστες, ήδη έχει ζητήσει η ίδια και έχει ενημερωθεί, για αρκετά θέματα που αφορούν τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.Το καλό κλίμα βέβαια που υπάρχει, από την ανάληψη των καθηκόντων της ΥΦΕΘΑ, έχει να κάνει με τις εμπεριστατωμένες και σαφείς προτάσεις της ΠΟΜΕΝΣ, που ανταποκρίνονται με ρεαλισμό στο σήμερα, αλλά και τις ανάγκες, των Ενόπλων Δυνάμεων.

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι, ότι η άριστη συνεργασία, μεταξύ της κ, Κόλια και της ΠΟΜΕΝΣ, θα αποδώσει καρπούς, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, ώστε να λυθούν, τα χρόνια προβλήματα, που ταλανίζουν τα Στελέχη των ΕΔ.

Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΔ-ΣΑ