ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΕΑΑΑ: Ο Αντιπτέραρχος εα Μιχάλης Παπαδόπουλος δηλώνει την πρόθεση του για υποψήφιος Πρόεδρος

Διαδώστε το

ΕΑΑΑ: Ο Αντιπτέραρχος εα Μιχάλης Παπαδόπουλος δηλώνει την πρόθεση του για υποψήφιος Πρόεδρος


Με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο  Αντιπτέραρχος εα Μιχάλης Παπαδόπουλος δηλώνει δυναμικό παρών και αποφασίζει να συμμετέχει ως υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΑΑΑ στις προσεχείς εκλογές οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 25/11/2018.

Δείτε την σχετική δήλωση του:ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητοί εν αποστρατεία συνάδελφοι της Π.Α., αγαπητά μέλη της Ένωσης των εκλιπόντων συναδέλφων θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι, στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου \ Ε.Α.Α.Α. που θα πραγματοποιηθούν στις 25/11/2018, ημέρα Κυριακή, αποφάσισα να συμμετάσχω ως υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου. Η απόφαση συμμετοχής μου αποτελεί μια προσπάθεια για να συμβάλλω ενεργά, στο σχεδιασμό δράσεων και παρεμβάσεων με τολμηρά και αποφασιστικά βήματα προκειμένου να βρούμε καλλίτερες λύσεις για να επιτύχουμε στο σκοπό που υπηρετεί το όραμα της Ένωσής μας. 

Επίσης, να αποκτήσουμε ισχυρότερη πρόσβαση και παρέμβαση χωρίς μισόλογα, ενοχές και συμπλέγματα, στον καθ ημάς αρμόδιο Υπουργό Εθνικής Άμυνας ως και να ανανεώσουμε τις ιδέες, θέσεις και απόψεις μας, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα δράσεις σύγχρονες και καινοτόμες για να είμαστε πάντοτε στην επικαιρότητα.

Προϋποθέσεις είναι η αξιοκρατία, η ανανέωση, η εξωστρέφεια και πάνω απ όλα η ενότητα της Ένωσης.

Φιλοδοξία μου είναι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με γνώμονα την εξυπηρέτηση των συναδέλφων και εφόσον εκλεγώ είμαι έτοιμος να ακούσω τις προτάσεις, τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Κινούμενος σε αυτό το πλαίσιο και εφόσον εκτιμάς ότι θα μπορέσω να ανταποκριθώ στο σκοπό ίδρυσης της Ένωσης και στις προσδοκίες σου ζητώ την υποστήριξή σου.

ΥΓ Αναλυτικά απόψεις και θέσεις μου θα γνωστοποιηθούν μετά τον έλεγχο της νομιμότητας των υποψηφίων (10 Οκτ. 2018).

Αντιπτέραρχος (ι) ε.α.
Μιχάλης Παπαδόπουλος
Επίτιμος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑΔιαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΔ-ΣΑ