ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Αθ. Δρούγος – Έρχεται πολύ σοβαρή εσωτερική κρίση αρχές άνοιξης – Ειδικές πληροφορίες

Διαδώστε τοΑθ. Δρούγος – Έρχεται πολύ σοβαρή εσωτερική κρίση αρχές άνοιξης – Ειδικές πληροφορίες

Γράφει ο Αθανάσιος Δρούγος

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 20-40ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 2019. ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ. ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΖΑΕΦ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 80 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΠΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΣΕ ΕΜΑΣ….ΕΚΕΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ…
ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ.ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ -ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ-ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ,ΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ……ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ….

ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ 4 ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ..
.


ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΧΑΣΙΜ ΘΑΤΣΙ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΑΜΟΥΣ ΧΑΡΑΝΤΙΝΙ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΕΣΕΛΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΕΒΟ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΣΕΡΒΙΑ.

ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΝ ΟΤΙ ΟΙ 20 ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚ ΤΟΝ ΖΑΕΦ.ΟΜΩΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 12….ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΖΑΕΦ ΤΟΥΣ 80.

ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ,ΕΝΩ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ,ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΥΠΕΞ ΣΤΕΦ ΜΠΛΟΚ, ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΥΠΕΞ ΝΤΙΜΙΤΕΡ ΜΠΟΥΣΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΦΥΠΕΞ ΓΟΥΕΣ ΜΙΤΣΕΛ.ΜΟΝAΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ‘ΧΑΛΑΣΟΥΝ’ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ…ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ….ΟΧΙ ΜΕ Τ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ’ΝΑΙ’, ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ50% ΣΥΝ 1.

ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΙΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2019 ΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΚΑΙ ΚΡΟΑΤΙΑ,ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

analystsforchange


Διαδώστε το

ΑΠΟΨΕΙΣ