ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Η ιστοσελίδα της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ ξανά στον αέρα μετά το χτύπημα από χάκερ

Διαδώστε το

Η ιστοσελίδα της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ ξανά στον αέρα μετά το χτύπημα από χάκερ

Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ) και τους φίλους μας ότι η ιστοσελίδα μας: espeamth.gr είχε δεχτεί επίθεση από χάκερ με αποτέλεσμα να παραμείνει για αρκετές ημέρες ανενεργή.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Ειλικρινά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τους λόγους που οδήγησαν κάποιους να στραφούν εναντίον μας. Οι απόψεις μας και η δράση μας είναι και θα παραμείνουν δημόσιοι και διάφανοι.Σε κάθε περίπτωση σας καταθέτουμε την διάθεση μας να συνεχίσουμε με τον ίδιο δυναμισμό να υπηρετούμε τις αξίες μας και τα ιδανικά μας. Αξίες της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης, της ίσης αντιμετώπισης και των ίσων ευκαιριών για όλους, της συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης. Αξίες της διαφάνειας της δικαιοσύνης της δημοκρατικής συμμετοχής.

Αξίες που μας ενώνουν.

Κύριοι, η Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ δεν απειλείται και δεν χειραγωγείται. Ενώνει την φωνή της με τον συνάδελφο στρατιωτικό και με σθένος σας δηλώνει:

«ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΕΤΕ ΟΜΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΠΟΡΟΣ» *


Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΔ-ΣΑ