ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΜΕΣΑ

Διαδώστε το

ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΜΕΣΑ 

ΘΕΜΑ: «Άμεση διάθεση κονδυλίων για την επισκευή υπηρεσιακών μέσων μεταφοράς της  8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας»

  Ζήτημα μεταφοράς προσωπικού ανακύπτει λόγω παλαιότητας λεωφορείων της  8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας. Στρατιωτικοί έχουν απευθυνθεί στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου για το ζήτημα, ζητώντας την παρέμβασή της για την προώθηση και επίλυση του ζητήματος. Συγκεκριμένα, παρά τις προσπάθειες  της Ταξιαρχίας τα δύο (2) μεγάλα λεωφορεία του 8 ΤΥΠ και της 8 ΕΑΝ αλλά και τα μικρότερα λεωφορεία μονάδων της Ταξιαρχίας λόγω παλαιότητας και ελλείψεως πιστώσεων παραμένουν συχνά εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσχέρεια στην μεταφορά του προσωπικού η οποία γίνεται με άλλα μέσα (οχήματα στρατιωτικού τύπου) ενώ πολλές φορές η μεταφορά Ν/Σ οπλιτών διενεργείται με λεωφορεία του ΚΤΕΛ με ό, τι οικονομική επιβάρυνση συνεπάγεται αυτό για την Υπηρεσία.              Συνεπώς είναι επιτακτική ανάγκη να αποδεσμευθούν άμεσα κονδύλια για την πλήρη και οριστική επισκευή των υπηρεσιακών μέσων μεταφοράς ή, σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατόν λόγω της παλαιότητας των μέσων, να αντικατασταθούν με νέα σύγχρονα λεωφορεία.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

Τίνι τρόπω θα ανταποκριθείτε στο παραπάνω αίτημα, ώστε να διευκολυνθεί η μεταφορά του στρατιωτικού προσωπικού με υπηρεσιακά μέσα;

Ο ερωτών Βουλευτής

Χρήστος Παππάς

Βουλευτής Επικρατείας

ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ κ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ  ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ


Διαδώστε το

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ