ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Μετατάξεις Υπαξιωματικών στη ΠΑ: Ο λόγος που έχουν καθυστερήσει να βγουν τα αποτελέσματα

Διαδώστε το

Στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος και μας ανέφερε ότι δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα από την προκήρυξη της ΠΑ για τις μετατάξεις Υπαξιωματικών όσων έχουν πτυχία Ανώτατης και Ανώτερης εκπαίδευσης.

Το enoplos.gr επικοινώνησε με τους αρμόδιους υπεύθυνους φορείς της ΠΑ και τους έθεσε το θέμα της καθυστέρησης των αποτελεσμάτων και πήραμε από την πηγή τις παρακάτω απαντήσεις:

1. Όλα τα Στελέχη που έχουν κοπεί ήδη έχουν ενημερωθεί από το ΓΕΑ ο αναγνώστης μας είναι από τους τυχερούς διότι δεν τον έχουν ενημερώσει αρνητικά άρα έχει περάσει.

2. Οι πρόσφατες αλλαγές σε μικρό χρονικό διάστημα δύο ΑΝΥΕΘΑ στο Υπουργείο Άμυνας καθυστέρησαν την τελική υπογραφή τους.3. Στο ΥΕΘΑ τώρα τοποθετήθηκαν και ΑΝΥΕΘΑ και ΥΦΕΘΑ και δεν έχει αποφασιστεί ακόμη από το Υπουργείο ποιος απο τους δύο θα έχει την αρμοδιότητα της τελικής υπογραφής δηλαδή δεν έχουν ορισθεί τα καθήκοντα που θα έχει ο καθένας εν των δύο.

4. Μόλις ορισθούν τα καθήκοντα και αποφασιστεί ποιος θα είναι ο τελικός υπογράφων το ΦΕΚ θα σταλεί άμεσα από την Πολεμική Αεροπορία επειδή είναι ήδη έτοιμο για υπογραφή και να γίνει η μετάταξη των Υπαξιωματικών.

5. Δεν υπάρχει ουδεμία παρέμβαση στα αποτελέσματα όλα έχουν βγει βάση των προσόντων που όριζε η σχετική προκήρυξη και το Στέλεχος της ΠΑ που μας ανέφερε το πρόβλημα μπορεί να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο κλάδο του ΓΕΑ/Β1 ώστε να τον ενημερώσουν για όλα όσα αναφέραμε παραπάνω.


Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΔ-ΣΑ