ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ που έχουμε ως βασική επιδίωξη να σας ενημερώνουμε καθημερινά με έγκυρες ειδήσεις που αφορούν την Εθνική Άμυνα, την Ασφάλεια, την Ελληνική και Διεθνή Επικαιρότητα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ: Σημαντική σύσκεψη στο ΑΤΑ για επιχειρησιακά θέματα

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:


Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ATA), σύσκεψη των Διοικητών Μοιρών Αεροσκαφών, των Μοιρών Εκπαίδευσης Αέρος – Εδάφους (ΜΕΑΕ), του Σχολείου Όπλων Τακτικής (ΣΟΤ), των Μοιρών Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (ΜΣΕΠ), των Μοιρών Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΜΚΒ), του Κέντρου Συντονισμού Πληροφοριών (ΚΣΠ) και της Μοίρας Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (Μ/ΜΕΑΦ) Μονάδων ΑΤΑ.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση και η ανάλυση μειζόνων θεμάτων αρμοδιότητας του ΑΤΑ και των Μοιρών ευθύνης του, προκειμένου να δοθούν κατευθυντήριες οδηγίες, από τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της μαχητικής ικανότητας των Μονάδων του Αρχηγείου.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η βράβευση της 340 Μοίρας της 115 Πτέρυγας Μάχης, η οποία πρώτευσε στις βολές αέρος – εδάφους, για το έτος 2017.

Σύσκεψη Διοικητών Μοιρών Αεροσκαφών – ΜΕΑΕ – ΣΟΤ - ΜΣΕΠ - ΜΚΒ - ΚΣΠ -Μ/ΜΕΑΦ Μονάδων ΑΤΑ

Σύσκεψη Διοικητών Μοιρών Αεροσκαφών – ΜΕΑΕ – ΣΟΤ - ΜΣΕΠ - ΜΚΒ - ΚΣΠ -Μ/ΜΕΑΦ Μονάδων ΑΤΑ
. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ