ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Καμμένος: «Οι "σφαγείς" του μισθού και της σύνταξης των στελεχών των ΕΔ τολμούν και καταθέτουν ερώτηση»

Διαδώστε το

Καμμένος: «Οι "σφαγείς" του μισθού και της σύνταξης των στελεχών των ΕΔ τολμούν και καταθέτουν ερώτηση»

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Προέδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δηλώνει ότι «οι 'σφαγείς' του μισθού και της σύνταξης των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ τολμούν και καταθέτουν ερώτηση έντρομοι για τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για τη δικαίωση των φρουρών της Εθνικής Κυριαρχίας και ασφάλειας. ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ».Ο υπουργός Άμυνας σύμφωνα με το pronews.gr αντέδρασε στις δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια και του Αναστάσιου Δημοσχάκη της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι έκαναν λόγο για «επικοινωνιακή εκμετάλλευση και πολιτική κοροϊδία» αναφορικά με το θέμα υλοποίησης της απόφασης του ΣτΕ για τους εν ενεργεία και τους απόστρατους στρατιωτικούς.

Το tweet του Πάνου Καμμένου


Διαδώστε το

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ