ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Με το «χέρι στη σκανδάλη» οι δυνάμεις στη Συρία: Έκτακτη συνάντηση Πούτιν με τη στρατιωτική ηγεσία

Διαδώστε το
Με το «χέρι στη σκανδάλη» οι δυνάμεις στη Συρία: Έκτακτη συνάντηση Πούτιν με τη στρατιωτική ηγεσία

Ραγδαίες εξελίξεις εκ Ρωσίας με αφορμή την επιχείρηση κατάληψης της Ιντλίμπ, στην οποία οι ρωσικές δυνάμεις συμβάλλουν υποστηρίζοντας τον Συριακό Στρατό και λόγω της αναμενόμενης αμερικανικής αντίδρασης στη συριακή κρίση.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας έχοντας τον ρωσικό στρατό «ζεστό» από την άσκηση Vostok-2018, τον έθεσε σε ύψιστη ετοιμότητα διακόπτοντας σημαντική συνάντηση του και ακυρώνοντας όλες τις προγραμματισμένες επαφές του, ενώ βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων.

«Ο Ρώσος ηγέτης θα έχει συνάντηση με αξιωματούχους ασφαλείας στη Μόσχα σήμερα το απόγευμα”, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του, Ντμίτρι Πεσκόφ.Σύμφωνα με τον Πεσκόφ, το κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ του Πούτιν και των αξιωματούχων ασφαλείας είναι η κλιμακούμενη κατάσταση στην επαρχία Idlib της Συρίας.

Για τον λόγο αυτόν έχουν τεθεί σε υψηλή πολεμική ετοιμότητα και οι ρωσικές δυνάμεις στην Συρία, ειδικά η αεράμυνα, καθώς και όλα τα πολεμικά πλοία και υποβρύχια που πλέουν στην Α.Μεσόγειο.

Στην ίδια περιοχή πλέει νατοϊκός στόλος συμπεριλαμβανομένης και ελληνικής Φρεγάτας καθώς και ένα υποβρύχιο, διεξάγοντας άσκηση.
pentapostagma.gr/


Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ