ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ταλαιπωρούν Στελέχη του Στρατού Ξηράς με τα υπηρεσιακά μέσα που τους διαθέτουν

Διαδώστε το

Ταλαιπωρούν Στελέχη του Στρατού Ξηράς με τα υπηρεσιακά μέσα που τους διαθέτουν


Έγγραφο της ΕΣΠΕΕ Ηπείρου την 8 Μ/Π ΤΑΞ με θέμα την ταλαιπωρία του προσωπικού με τα απαρχαιωμένα υπηρεσιακά μέσα του Στρατού Ξηράς.

ΠΡΟΣ: 8 Μ/Π ΤΑΞ

 ΚΟΙΝ ΠΟΜΕΝΣ ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΘΕΜΑ  :Μεταφορά Στρατιωτικού Προσωπικού

              H Ένωσή μας έχει γίνει δέκτης αναφορών συναδέλφων σχετικά με την μεταφορά  του Στρατιωτικού προσωπικού  με υπηρεσιακά μέσα.             Συγκεκριμένα  και παρά τις προσπάθειες  της Ταξιαρχίας τα δύο (2) μεγάλα λεωφορεία του 8 ΤΥΠ και της 8 ΕΑΝ αλλά και τα μικρότερα λεωφορεία μονάδων της Ταξιαρχίας λόγω παλαιότητας και έλλειψης πιστώσεων μένουν συχνά εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα την δυσκολία στην μεταφορά του προσωπικού η οποία γίνεται με άλλα μέσα (οχήματα στρατιωτικού τύπου) που ότι δυσχέρειες  συνεπάγεται αυτό ενώ πολλές φορές η μεταφορά Ν/Σ οπλιτών γίνεται με λεωφορεία του ΚΤΕΛ με ότι επιβάρυνση οικονομική συνεπάγεται αυτό για την Υπηρεσία.

              Η Ένωση ζητά την παρέμβασή σας  προς την Ιεραρχία για την άμεση αποδέσμευση κονδυλίων για την πλήρη και οριστική επισκευή των υπηρεσιακών μέσων μεταφοράς η σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατόν λόγω της παλαιότητας των μέσων που προαναφέραμε την αντικατάστασή τους με νέα σύγχρονα λεωφορεία .Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΔ-ΣΑ