ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΤΟΥΡΚΙΑ: Σε αεροπορική βάση δημιουργούν με φόντο το Αιγαίο κέντρο ηλεκτρονικού πολέμου

Διαδώστε το

ΤΟΥΡΚΙΑ: Σε αεροπορική βάση δημιουργούν με φόντο το Αιγαίο κέντρο ηλεκτρονικού πολέμου


Μεγάλες εργασίες για την μετατροπή της αεροπορικής βάσης του Ικονίου όπου σταθμεύει η Τρίτη Διοίκηση, (3 Ana Jet Üs Komutanlığı) της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας σε Ηλεκτρονικό Κέντρο, είναι σε εξέλιξη τον τελευταίο καιρό. Η βάση έχει προμηθευτεί και τέσσερα AWACS που σταθμεύουν μόνιμα πλέον εκεί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, (Milliyet), η βάση του Ικονίου από το 2014 είναι η έδρα της μεγάλης διεθνής άσκησης Anadolu Kartal και κάθε χρόνο φιλοξενεί μαχητικά αεροσκάφη ξένων χωρών για την άσκηση

Η βάση θα διαθέτει Κέντρο Εκπαίδευσης Ηλεκτρονικού Πολέμου και για τον λόγο αυτό ιδρύεται Διοίκηση Ηλεκτρονικού Πολέμου όπου θα εδρεύει μόνιμα στην βάση.Η τουρκική πολεμική αεροπορία δίνει μεγάλη προτεραιότητα στην οργάνωση του Κέντρου και στη εκπαίδευση των Τούρκων πιλότων της πολεμικής αεροπορίας σε συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου.

Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει και την διαχείριση συχνοτήτων της ραδιοηλεκτονικής επικοινωνίας και όλη την σύγχρονη τεχνολογία σε αυτό τον τομέα.

Η εκπαίδευση σε συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου της πολεμικής αεροπορίας θα περιλαμβάνει τρία επίπεδα :

Συστήματα Ηλεκτρονικής Στήριξης
Συστήματα Ηλεκτρονικής επίθεσης και
Συστήματα Ηλεκτρονικής Άμυνας.

Επίσης οι ασκήσεις που θα γίνονται στην βάση θα περιλαμβάνουν συστήματα αποτροπής εχθρικής ηλεκτρονικής επίθεσης με ηλεκτρονικό μπλοκάρισμα του αντιπάλου και μεθόδους αδρανοποίησης των συστημάτων του εχθρού.

Πηγή:nikosxeiladakisΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ