ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο Χ.Ακαρ δίνει τα… εύσημα στην Ελλάδα για τους Τούρκους στρατιωτικούς: «Τους δώσατε πολύ γρήγορα»!

Διαδώστε το

Ο Χ.Ακαρ δίνει τα… εύσημα στην Ελλάδα για τους Τούρκους στρατιωτικούς: «Τους δώσατε πολύ γρήγορα»!

Σε δηλώσεις προέβη ο Τούρκος υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Χουλουσί Ακάρ αναφορικά με το χθεσινό περιστατικό της σύλληψης των δύο Τούρκων στρατιωτικών στον Έβρο.Συγκεκριμένα, ο ΥΠΑΜ της γειτονικής χώρας τόνισε την θετική και εποικοδομητική συνεργασία των 2 χωρών στη γρήγορη επίλυση του ζητήματος, με την άμεση παράδοση των δύο Τούρκων στρατιωτών (σ.σ. σε σημείο που εξέπληξε και την τουρκική πλευρά) , υπογραμμίζοντας το γεγονός πως αποτέλεσε ένα καλό παράδειγμα για τις σχέσεις καλής γειτονίας.

Υπενθυμίζεται πως συναγερμός σήμανε ξανά χθες στην ελληνοτουρκική μεθόριο στον Έβρο, όταν δύο Τούρκοι στρατιωτικοί που πέρασαν τον ποταμό Έβρο, φέροντας τον οπλισμό τους, εντοπίστηκαν από τοπικό κλιμάκιο και συνελήφθησαν από τις αρχές. Αργότερα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας ύστερα από την κράτησή τους στο φυλάκιο της Εγνατίας, οι δύο στρατιωτικοί αφέθηκαν ελεύθεροι και επέστρεψαν στην Τουρκία.
pronews.grΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ