ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΑΝΥΕΘΑ Π. ΡΗΓΑΣ: Τι είπε σήμερα για τα Αναδρομικά των Στελεχών και τις Συντάξεις των Αποστράτων

Διαδώστε το

ΑΝΥΕΘΑ Π. ΡΗΓΑΣ: Τι είπε σήμερα για τα Αναδρομικά των Στελεχών και τις Συντάξεις των Αποστράτων


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, την έδρα του Δ’ Σώματος Στρατού στην Ξάνθη και στρατιωτικές Μονάδες της Θράκης.

Για το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων:

«Ο Στρατός μας είναι κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, μπορεί και πρέπει να στηρίξει και το έχει πράξει πολυεπίπεδα. Αυτό εξάλλου δίνει το παράδειγμα σε όλους μας,προκειμένου να είμαστε πιο αποτελεσματικοί.

Μας τιμά, τιμά τον Αρχηγό του ΓΕΣ και τους δύο Αρχηγούς των δύο Σωμάτων Στρατού, τον κ. Καμπά και τον κ. Μπίκο, ο τρόπος με τον οποίο οι Ένοπλες Δυνάμεις υλοποιούν τις αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας. Συνιστούν ιδιαίτερη τιμή για μένα αυτά τα οποία είδα στο Δ’ Σώμα Στρατού, διότι, πέρα από την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, υπάρχει και μια μεγάλη τιμητική προσφορά που για μας είναι πάρα πολύ σημαντικό και βοηθάει στην εμπέδωση της ασφάλειας στην περιοχή. Είμαι ευτυχής που έχουμε αυτές τις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες και στην περίοδο της κρίσης στηρίχτηκαν αλλά και στήριξαν την προσπάθεια την οποία κάναμε για να βγούμε από το αδιέξοδο της επιτροπείας και των μνημονίων. Είναι κλειδί η ασφάλεια στην περιοχή, μια περιοχή όπου είναι προτεραιότητα η ειρήνη και η οικονομική ανάπτυξη».Για τα αναδρομικά των ενστόλων:

«Θα υπάρξουν ανακοινώσεις από τον Πρωθυπουργό. Μέσα στο πλαίσιο όλων των ανακοινώσεων πιστεύω πως θα είναι και η υποστήριξη των Ελλήνων στρατιωτικών. Τα μέτρα αφορούν το σύνολο της κοινωνίας. Εμείς, μετά την έξοδο από τα μνημόνια και την επιτροπεία, αρχίζουμε να επιστρέφουμε στον ελληνικό λαό τους καρπούς των σκληρών προσπαθειών του. Γιατί η κοινωνία μάς στήριξε, στήριξε αυτή την προσπάθεια. Επιστρέφουμε λοιπόν πίσω, αυτό το οποίο καταφέραμε να έχουμε ως πλεόνασμα. Τα στοιχεία μαρτυρούν πως η ανάπτυξη προχωράει με γοργούς ρυθμούς αυτή τη στιγμή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλύτερη μέρα».

Για τις συντάξεις:

«Και το θέμα των συντάξεων είναι μέσα στο πλαίσιο της μάχης την οποία δώσαμε. Θεωρούμε πια ότι δεν είναι απαραίτητο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρξουν περικοπές στις συντάξεις. Η επόμενη μέρα είναι πολύ διαφορετική. Εμείς προχωράμε και μετά το πέρας της κυβερνητικής θητείας θα κριθούν όλοι και όλες


Διαδώστε το

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ