ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΕΑΑΑ παρ Μαγνησίας: Ετήσια επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμη θυμάτων C-130 στο όρος Όθρυς

Διαδώστε το

ΕΑΑΑ παρ Μαγνησίας: Ετήσια επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμη θυμάτων C-130 στο όρος Όθρυς

Στις 6 Σεπτεμβρίου ημέρα Πέμπτη τελέστη η ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στη θέση «ΤΣΑΤΑΛΙ» του όρους Όθρυς στη μνήμη των εξήντα τριών (63) συναδέλφων, που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, συνεπεία του δυστυχήματος του C-130 στις 5-2-1991.

Η εκδήλωση, υπό την αιγίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, διοργανώνεται με μέριμνα του Παραρτήματος Μαγνησίας και σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποστράτων

Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (Σ.Α.Α.Ε.Δ.&Σ.Α.) Επαρχίας Αλμυρού.
Το μνημόσυνο, πέραν των συγγενών των θυμάτων και μελών τόσο του Παραρ¬τήματος όσο  και του Σ.Α.Α.Ε.Δ.&Σ.Α., τίμησαν με την παρουσία τους:

- Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Αλμυρού κος Μακρής Μιχαήλ, καταθέτοντας στέφανο εκ μέρους του Δήμου.
- Κος Χαλάτσης Αρτέμης, καταθέτοντας στέφανο εκ μέρους του Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. κου Χρήστου Μπουκώρου
- Υπαρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Υποπτέραρχος κος Γάνναρος Κων/νος, καταθέτοντας στέφανο εκ μέρους του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας
- Σμχος ε.α. Σβάρνας Ηλίας, Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α., καταθέτοντας στέφανο εκ μέρους του Προέδρου της Ένωσης
- Εκπρόσωποι της Περιφέρειας Μαγνησίας & Σποράδων, 32ης ΤΑΞ/ΠΝ, 1ης ΤΑΞΑΣ, 111 ΠΜ, Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας ΒόλουΕκ μέρους του Σ.Α.Α.Ε.Δ.&Σ.Α., κατέθεσε στέφανο ο Πρόεδρος Σμχος ε.α. Αντώνιος Δανιηλίδης
Ρίγη συγκίνησης διαπέρασαν τους παρευρισκόμενους όταν ο εκπρόσωπος της Ένωσης, κλείνοντας το σύντομο μήνυμά του απήγγειλε προσωπικό του ποίημα με τίτλο «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ», αφιερωμένο στα θύματα του δυστυχήματος:

"Φύγατε για μια ακόμη αποστολή, την υστερνή
Μοίρα κακιά σας είχε καρτερέψει
το πέταγμά σας το είχανε ζηλέψει
ο χάρος και η γη.
Τα κυπαρίσσια γείραν τις κορφές κείνο το λυκαυγές
που πέταξε στα σύννεφα η ψυχή σας
και έκλαιγαν οι αητοί για τη θανή σας
μες στις αητοφωλιές.
Κι ο χάρος από τύψεις το πρωί, σκυφτός θρηνεί
σπάζοντας οργισμένος το δρεπάνι
τρικλίζοντας κρατούσε το στέφανο
και ακολουθούσε την νεκρώσιμη πομπή."
 
Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος εκ μέρους του ΔΣ, ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της 111 Πτέρυγας Μάχης για τη διάθεση της Λέσχης Αξκών, καθώς και τον Προϊστάμενο και το προσωπικό  της Λέσχης, για την άριστη εξυπηρέτηση που μας επιφύλαξαν.Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΔ-ΣΑ