ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ: H φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» στην «Bright Star 2018» - Τρομακτική δύναμη πυρός ανοικτά της Κύπρου

Διαδώστε το

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ: H φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» στην «Bright Star 2018» - Τρομακτική δύναμη πυρός ανοικτά της Κύπρου


Τρομακτική δύναμη  πυρός σύμφωνα με το pentapostagma.gr έχει συγκεντρωθεί στα ανοικτά της Κύπρου, όπου… συναντήθηκαν η ρωσική αρμάδα με 26 πολεμικά και επικεφαλής το καταδρομικό κατευθυνόμενων πυραύλων «Ναύαρχος Ουστίνωφ», με στόλο από δυτικές χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.

Η Ελλάδα συμμετέχει στην άσκηση «Bright Star 2018» που ξεκίνησε σήμερα, με τη φρεγάτα ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ και το οργανικό ελικόπτερο της, καθώς και με τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη F-16, ένα C-130 και τρία επιθετικά ελικόπτερα τύπου AH-64 (Apache), αλλά και μονάδα ΟΥΚ.Η ελληνική δύναμη συνοδεύεται από το αντίστοιχο προσωπικό υποστήριξης, ενώ στην άσκηση θα συμμετάσχει και Ομάδα Ειδικών Επιχειρήσεων του Π.Ν., μαζί με το αντίστοιχο επιτελείο με ομάδα αξιωματικών που θα συμμετάσχει το πολυεθνικό Επιτελείο.

Οι Αμερικανοί έχουν αυξήσει αρκετά τις δυνάμεις με τις οποίες συμμετέχουν στην εν λόγω άσκηση με 800 άτομα ενώ συμμετέχουν δυνάμεις από Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιορδανία, Ελλάδα, Βρετανία, Ιταλία και Γαλλία.Διαδώστε το

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ