ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Το ελικόπτερο της Lockheed Martin που διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα (βίντεο)

Διαδώστε το

Το ελικόπτερο της Lockheed Martin που διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα (βίντεο)

Το ελικόπτερο K-MAX της Lockheed Martin, δοκίμασαν στη Yuma, οι Αμερικανοί Πεζοναύτες, προκειμένου να διαπιστώσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, όπως την ευελιξία και ανθεκτικότητά του στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για τις περίπολκες και υψηλού κινδύνου αποστολές τους.Σε αντίθεση με άλλα ελικόπτερα, το Kaman K-MAX Helicopter της Lockheed Martin διαθέτει ένα σύστημα διασυνδεδεμένων ελικών, οι οποίοι έχουν ως κύρια αποστολή τη μεταφορά φορτίου με μέγιστο ωφέλιμο βάρος μέχρι 2,7 τόνων. Το μοναδικό χαρακτηριστικό του ελικοπτέρου είναι το γεγονός ότι μπορεί να λειτουργήσει με ή χωρίς πλήρωμα, όπως συνέβη και στο Αφγανιστάν, όπου για τρία χρόνια μετέφεραν στρατιωτικό υλικό. 

Δείτε βίντεο του ιδιόμορφου K-MAX
Πηγή:  TechBlog.comΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ