ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Η Τουρκία παίρνει τους S-400! Δεν την ανησυχούν οι πιέσεις των ΗΠΑ!

Διαδώστε το

Η Τουρκία παίρνει τους S-400! Δεν την ανησυχούν οι πιέσεις των ΗΠΑ!

Τη βεβαιότητα ότι η Τουρκία θα αποκτήσει τελικά το αντιπυραυλικό σύστημα S-400, παρά τις πιέσεις από τις ΗΠΑ, εξέφρασε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Γιούρι Μπορίσοφ.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Άγκυρα να κατασκευάζει ειδική πλατφόρμα για τους S-400, παρά τις επαναλαμβανόμενες προειδοποιήσεις από την Ουάσιγκτον, σχολιάζει με δήλωσή του ο ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός, Γιούρι Μπορίσοφ.

Ο Μπορίσοφ ξεκαθάρισε στους δημοσιογράφους πως η Τουρκία θα λάβει τους S-400 και δεν θα αθετήσει το συμβόλαιό της με τη Ρωσία.«Νομίζω ότι η Almaz-Antey (η κατασκευάστρια εταιρεία) δεν θα έχει προβλήματα με τις παραγγελίες της επόμενης δεκαετίας. Όχι μόνο οι παραδοσιακοί εταίροι μας αλλά κι εσείς γνωρίζετε ότι χώρες του ΝΑΤΟ, η Τουρκία, παρά τις απειλές από τις ΗΠΑ, δεν αθέτησε το συμβόλαιο. Το 2019, θα λάβει όλο τον εξοπλισμό σύμφωνα με το συμβόλαιό μας, εγκαίρως», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Ο Μπορίσοφ σημείωσε επίσης ότι η Ρωσία θα πρέπει να εγκαταλείψει τη χρήση δολαρίων στις στρατιωτικές της συμβάσεις με άλλες χώρες εκτός από τις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι η χρήση του αμερικανικού νομίσματος είναι «ένα πρόβλημα που έχει τη δική του λύση».
crashonline.gr


Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ